Πρότυπο Κέντρο

Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής

Ποιοί είμαστε

Κέντρο Συμβουλευτικής

Το Κέντρο Συμβουλευτικής  Mentor , με έδρα τα Χανιά Κρήτης  σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο,  προσφέρει πλήρη ενημέρωση και καθοδήγηση από Πιστοποιημένο Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας .  Η διερεύνηση του επαγγέλματος που ταιριάζει στην προσωπικότητα του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με την υποβολή του σε  ένα τεστ , του οποίου το  αποτέλεσμα  θα οδηγήσει τον μέντορα  μας να εντοπίσει  με συνέπεια ποιά ειδικότητα  του ταιριάζει .

Στατιστική

Η Επαγγελματική Σταδιοδρομία

it is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.

 

0
Helped clients this year
0 %
Increased satisfaction with life
0 %
Behavior Recovery after 22 Sessions
Τι προσφέρουμε

Γιατί να διαλέξετε εμάς;

Ο Προβληματισμός

Οι νέοι και οι γονείς συχνά προβληματίζονται για την επιλογή του καταλληλότερου επαγγέλματος και συνεπώς την επιλογή της αντίστοιχης επαγγελματικής σχολής.

Η Τεχνική

Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο που επικεντρώνεται σε επαγγελματικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις, σε συνδυασμό με τον παράγοντα της προσωπικότητας.

Η εμπειρία

Με την καθοδήγηση των ειδικών και έμπειρων συμβούλων, γίνεται η επιλογή της σχολής σε Ελλάδα, Κύπρο ή εξωτερικό.

Συμβουλευτική σε γονείς

Η συμβουλευτική γονέων κρίνεται απαραίτητη, έτσι ώστε να συμβάλλουν και εκείνοι στην εξέλιξη και πρόοδο του παιδιού τους στους στόχους που θέτει.

Συμβουλευτική καρίερας

Η επιλογή επαγγέλματος και σταδιοδρομίας, είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη καριέρα, βασιζόμενη στις προτιμήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

Προοπτικές επαγγελμάτων

Οι τελευταίες έρευνες και τα έγκυρα στοιχεία για τις προοπτικές και τις διεξόδους όλων των επαγγελμάτων σε σχέση με τις επικείμενες σπουδές.

Υπηρεσίες και Παροχές

Τι υπηρεσίες παρέχουμε

Commodo tempus sapien sit bibendum sit morbi auctor molestie rutrum pellentesque eget vitae justo congue amet malesuada.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

Συμπλήρωση μηχανογραφικού σε Ελλάδα και Κύπρο

Επιλογή Μεταπτυχιακών σπουδών

Επιλογή μεταπτυχιακών σπουδών σε Ελλάδα και Κύπρο

Πώς θα μας βρείτε

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Ηλεκτρονικό ραντεβού με τον υπεύθυνο

Βρες το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα

Συνεργάτες

Συνεργασίες

Κείμενο

© Created by Memo Computers 2021
All rights Reserved.